We behandel mensen met de MWO, uitsluitend op afspraak info@manthissa.com voor vragen en informaties of 06 53279606

 

LET OP: vertel uw arts over uw alternatieve behandelingen! Vele alternatieve therapeuthen worden al vergoed door vele ziekenfondsen. Help de mensen samen te werken in een nieuwe hoopvolle tijdperk.

Medische aspecten van de MWO therapie

De elektrische en chemische aspecten van het menselijk lichaam en de samenhang tussen deze elementen, worden de laatste jaren nog steeds ontkend. Zelfs vandaag de dag wordt er weinig aandacht aan deze onderwerpen besteed in de medische opleiding. Neemt men deze thema's wel op in het vakken pakket, dan wordt het fenomeen elektrostress en polarisatie ook een stuk duidelijker en meer bespreekbaar. Concluderend uit de ervaringen in de praktijk heeft meer dan 80% van alle kwalen, als oorzaak geestelijke en lichamelijke belasting door electro stress!!!. (geopatische belasting). We weten inmiddels dat een negatieve elektrische lading de celmembranen depolariseert. Ligt hierin de basis voor degeneratieve ziektes, zoals kanker, leukemie, aids, enz.?

Elektriciteit kan net als chemicaliŽn op zeer veel verschillende manieren gebruikt worden, voor medische doeleinden. Sommige chemicaliŽn zijn gevaarlijk en schadelijk, andere zijn nuttig door de genezende werking. Ook elektrische energie kan vernietigen of genezen, afhankelijk van een aantal factoren zoals stroomsterkte, frequentie respons, tussenpozen van tijd tussen impulsen, vorm van toepassing enz. Onze kennis hieromtrent schiet schromelijk te kort. Genezing door middel van elektrochemie wordt nog niet echt begrepen. MWO Therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk. Als deze techniek gebruikt wordt bij post-operatief herstel, kan deze periode na zware operaties met mogelijk vijftig procent verkort worden. Dit alleen al betekent dat deze apparatuur voor elk ziekenhuis van onschatbare waarde zou zijn.

LET OP: Niet elke elektrische energie of stroom kan zo werken. Als de kwaliteit, frequentie, stroom hoeveelheid en andere factoren niet in balans zijn, kan er grote schade ontstaan aan de cellen en zenuwen van het lichaam met de daarbij behorende ernstige consequenties.


GEBRUIK EN WERKING VAN DE ANTENNE EN LAMP

De energie die door de antenne wordt gestuurd, vormt een onbegrensd gamma van "elektromagnetische golven", die met korte tussenpozen van microseconden en milliseconden vrijgegeven wordt. De energie, die door de lamp stroomt door plaatsing op het lichaam, geeft een directe corona ontlading in het lichaam.Hierdoor komen miljarden elektronen vrij die de circulatie bevorderen, infecties tegengaan, pijn verlichten en genezing bespoedigen.

Wanneer de lamp met het lichaam in contact gebracht wordt, zet men eerst de pink tegen de lamp zodat de energie door de pink vloeit, en plaats dan de lamp pas op het lichaam. Dit voorkomt het overspringen van een vonkje, hetgeen onprettig is, het prikt. Wilt u de lamp verplaatsen schuif deze dan over de huid, of zet eerst de pink er weer tegen aan om de energie af te voeren. Er is met deze apparatuur geen elektrode nodig, omdat de energie het hele lichaam ingaat en zich door het lichaam verspreidt, ongeacht waar contact gemaakt is. Het gas in de lamp fungeert als geleider van het hoge voltage, en neemt de venijnige prikkeling uit de energie zodat het veilig en op een praktische manier gebruikt kan worden, zonder vervelende bijwerkingen.


VERLICHTING VAN PIJN DOOR BEHANDELING MET DE LAMP

De elektrische overdracht door middel van de neon lamp en de ontlading in het lichaam, blijken een pijnstillende en genezende werking te hebben. De lamp kan goed gebruikt worden voor verlichting van alle soorten pijnen, zoals pijnen die veroorzaakt worden door artritis, artrose, reuma, blessures, verstuikingen, gebroken botten, zweren etc, waar dan ook op het lichaam. Ook bij spanningspijnen, stress etc. kan de lamp enorme verlichting geven. De antenne wordt meestal in combinatie gebruikt met de lamp, op een fifty fifty basis. De lamp kan gebruikt worden totdat de pijn weg is, afhankelijk van de situatie. Er is geen gevaar dat de antenne of lamp te lang gebruikt wordt, behalve in gevallen waarbij een persoon erg vergiftigd is door gebruik van langdurig grote dosis medicijnen (o.a bij hart en kanker patiŽnten)

 

 

. Door de lamp op een geÔnfecteerde of pijnlijke plek te plaatsen, is er in het algemeen al na een paar minuten verlichting. De energie die door de lamp gevoerd wordt, bombardeert de cellen met miljarden elektronen, en heft daarbij blijkbaar de zenuwblokkades op, stimuleert de bloedcirculatie , en vernietigt bacteriŽn.


BEHANDELING VAN OOR, OOG, NEUS EN KEEL GEBIED

De lamp is goed te gebruiken op de keel, neus, wang, en het voorhoofd. Zet de lamp niet te sterk zodat er een gevoel van irritatie kan ontstaan. Ca. 10 min. Behandelingstijd.
Veel mensen hebben baat gehad bij de behandeling van acne, fistels, staar, kaak en tandvlees ontsteking, evenals voorhoofdsholte ontstekingen. Ook keel, neus en oor infecties zijn voortreffelijk met MWO te behandelen, schimmelinfecties verdwijnen meestal als sneeuw voor de zon. De combinatie van antenne en lamp geeft snel resultaten te zien. Behandeling met de lamp alleen is ook zeer effectief.
De lamp kan op zijn laagste stand zonder problemen op de ogen gebruikt worden; ongeveer twee tot vier minuten per oog. Er zijn al veel gevallen geweest waarbij verbetering van het gezichtsvermogen optrad, vooral in geval van infecties. Verbetering van het zicht is in diverse gevallen gemeld, maar dient nog verder onderzocht te worden.

Diverse mensen hebben baat gehad bij behandeling van het hoofd met de antenne. Ook het gehoorvermogen verbeterde. 5 - 10 minuten behandelingstijd is voldoende. Bij oor ontstekingen kan zeer effectief gewerkt worden met de lamp, door deze op het oor te plaatsen. Daarna op afstand met de antenne nabehandelen, doch de antenne is geen noodzaak.

Behandeling met de lamp heeft een sterk bacterie dodend effect. Er is onderzoek gaande om uit te vinden welke bacteriŽn precies vernietigd worden. Als de lamp op het lichaam geplaatst wordt, zal door de hoge voltage, een aanzienlijke hoeveelheid ozon geproduceerd worden. Ozon is gemakkelijk te herkennen door de geur, en staat bekend als een zeer krachtig ontsmettingsmiddel. Waarschijnlijk is de vorming van ozon mede verantwoordelijk voor het bacterie dodend effect.

Open benen en voeten zijn met dit toestel succesvol behandeld en daardoor konden ergere complicaties voorkomen worden. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van deze apparatuur, is door een arts in Beverly Hills al ontdekt dat de Multi Wave Oscillator zeer nuttig kan zijn bij het behandelen van de lever. De MWO therapie leidt vaak tot herstel van de normale leverfuncties. In ons land zijn een aantal gevallen bekend van mensen met leverkanker die erg veel pijn hadden. Na een behandeling van 10 min. trad er vaak al verlichting op. De combinatie van behandeling met de lamp en de antenne is dan ook bijzonder aan te bevelen


ASTMA EN LONGPROBLEMEN

Astma en longproblemen zijn uitstekend met de MWO te behandelen. Een combinatie van behandeling door middel van de lamp en de antenne is aan te bevelen.


PROSTAATKLIER PROBLEMEN

Een aantal patiŽnten met problemen met de prostaatklier zijn volledig hersteld met behulp van de MWO. Het beste is om een combinatie van antenne en lamp te gebruiken, de antenne alleen is niet voldoende. De combinatie antenne en lamp leveren goede resultaten op. De lamp wordt direct op de prostaatklier geplaatst onder het scrotum (balzak). Benodigde behandelingstijd 15 - 20 minuten, deze behandeling dezelfde dag nog een keer herhalen. Het resultaat is verlichting van de pijn, de zwelling vermindert en de infectie verdwijnt.


HARTAANVALLEN

De lamp is zelfs gebruikt bij hartaanvallen. Om personen te reanimeren. De lamp werd op de borstkas van de stervende patiŽnt geplaatst. Deze enorme hoeveelheid elektrische energie versterkt het elektrisch potentiaal. Mogelijk wordt deze apparatuur in de toekomst weer gebruikt in ziekenhuizen en ambulances voor deze acute noodgevallen. Het kan in kritieke situaties net zo belangrijk zijn als het toedienen van zuurstof.


WAARSCHUWING

Bij de behandeling van ernstig zieke patiŽnten is voorzichtigheid geboden. Met name bij hartklachten loopt men het risico dat de opgehoopte afvalstoffen te snel vrij komen, waardoor het lymfatisch systeem deze toevoer niet kan verwerken. Het gevolg is dat de lymfeklieren opzwellen. Het is aan te bevelen om behandeling met de antenne, in eerste instantie niet langer te doen dan 5 minuten, en daarna langzaam de behandelingstijd op te voeren tot een maximum van 15 tot 20 minuten. De lamp werkt anders dan de antenne en kan gebruikt worden tussen de 10 en 30 minuten. Ook al komt het hoge voltage uit dezelfde bron voor zowel antenne als lamp, de effecten zijn zeer verschillend. De lamp kan dagelijks zelfs meerdere keren gebruikt worden. Na het gebruik van de antenne hebben de cellen een periode van rust nodig. Stikstof en andere giftige stoffen, kunnen dan door het lichaam uitgescheiden worden. Veel water drinken is zeer belangrijk. De ervaring is dat behandeling om de dag is aan te bevelen. Langzame stofwisseling door een traag werkende schildklier is goed te behandelen, en vrij snel op een normaal niveau te brengen.

Behandeling met de Multiwave Oscillator laat zien dat het niet alleen effectief werkt op het fysieke lichaam. Ook psychisch heeft MWO therapie een gunstig effect. Emotionele blokkades kunnen door de therapie opgeheven worden. Psychische begeleiding is echter in deze gevallen noodzakelijk. Vroeger werd de MWO therapie ook bij psychiatrische patienten toegepast. Met goede resultaten. Ondanks de werkelijk wonderbaarlijke kracht van dit toestel is het belangrijk, te stellen dat de resultaten van de MWO therapie mede afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals motivatie, psychische instelling, de lichamelijke conditie etc.

 

Geschiedenis van MWO